Idioma:

Mas Carboner

Mas Carboner – Casa Turisme Rural 

Mas Carboner és una masia situada a les afores de la ciutat de Banyoles, a la comarca del Pla de l’Estany, concretament a Puigpalter de Dalt. Ubicada en un entorn natural on es pot gaudir de la màxima tranquil·litat i d’unes fantàstiques vistes a les muntanyes i camps típics de la zona.

La masia està totalment equipada per a ser una residència rural amb mobles i materials rustics i antics ultimant fins a l’últim detall.

ALLOTJAMENT RURAL INDEPENDENT

Mas Carboner és una casa de turisme rural totalment independent ja que es posa tota la casa a disposició dels hostes i amb tots els serveis i comoditats necessàries per a l’estada. Té una capacitat de 6 persones amb l’opció d’un llit supletori.

El jardí compta amb jocs infantils per passar una bona estona de diversió. Hi ha una caseta per a nens, una cistella de basquet, una mini porteria i tot el necessari per a practicar el badminton.


Viu la finca

Et proposem una experiència única amb una visita als animals de granja que hi ha prop de Mas Carboner. També oferim la possibilitat de veure els conreus i l’hort de la finca. A més podràs tastar ous autèntics de corrals i adquirir productes de la terra i de la finca com carabassons, tomàquets, enciams, etc.

Informa’ns que vols viure aquestes

experiències quan facis la teva reserva!

mas carboner
hortalisses mas carboner