Idioma:

Condicions de contractació

CONDICIONS GENERALS I NORMATIVA DE LLOGUER I ÚS DE LA CASA RURAL MAS CARBONER

Desitgem que gaudiu d’una agradable estada a Mas Carboner a Banyoles.

El nostre compromís és oferir-vos una casa de qualitat, bonica, neta i confortable, en un entorn rural i de natura.

Mas Carboner és un allotjament turístic registrat o_cialment amb el codi PG-000115 al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i per aquest motiu compleix tots els seus requisits i obligacions.

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i _ns a la sortida de la casa en qüestió. En cas contrari, el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn de l’import monetari sota cap concepte.

1. Nombre de persones. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva.

2. Paga i senyal: El 25% de l’import final.

3. Fiança. No es demana

4. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal:
– El 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.

– No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre 30 i 0 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.

5. Pagament de l ’import de l’estada: En el moment de formalitzar l’entrada a la casa, el client abonarà en efectiu l’import total de la reserva menys la quanitat ja entregada en concepte de paga i senyal.

6. Horaris: a concretar amb el client.

7. Equipaments: La casa disposa de cuina equipada. També disposa de llençols, mantes, tovalloles i estora de bany.
Així mateix la casa està equipada amb petits electrodomèstics: torradora, assecadors de cabell i cafetera.

8. Bressol gratuït: Es disposa d’un bressol amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà caràcter gratuït.

9. Subministraments: Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments. Per a conservar el medi ambient, us demanem un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció. La llenya és gratuït per utilitzar-la en el foc a terra i en la barbacoa de la casa.

10. Neteja: Durant la vostra estada, la neteja correspon als clients. És obligació dels clients deixar la vivenda en les condicions de neteja, funcionament i ús en que fou entregada.

11. Animals de companyia: no s’admeten animals de compañía.

12. Amb l’objectiu de conservar l’ambient net i saludable de Mas Carboner i per respecte a altres client, no està permès fumar dins la vivenda. Demanem que sigueu curosos i eviteu llençar cigarretes i així evitar incendis forestals.

13. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra.

14. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.

15. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

La casa de Mas Carboner està anunciada en moltes pàgines webs i portals de turisme rural. Els preus que prevalen són els que trobaran en el correu electrònic de confirmació de reserva.

ALTRES

A la vostra disposició teniu informació turística, cultural i naturalística de la zona. També us orientarem sobre visites i excursions per diferents llocs d’interès. Així mateix us facilitem un llistat amb els telèfons d’interès i emergència.

Esperem que puguin gaudir molt de l’estada i que respectin la casa.

mas carboner footer